Til Forsiden


Tilmelding


Tilmelding til Grenaa 6 Timer - Ultraløb for ALLE er åbnet og lukker søndag den 16. november kl. 23.59, herefter kan du eftertilmelde på løbsdagen med mindre løbet er udsolgt.


Indtil 31/10 koster det kr. 325,- at deltage + kr. 50,- hvis du ønsker at deltage i spisning efterfølgende, du kan også købe spisebiletter til familie/andre.
Fra 1/11 incl. eftertilmelding på løbsdagen koster det kr. 375,-

Tilmelding kommer til at foregå via Race Result.

Ved eftertilmelding på dagen koster deltagelse kr. 375,- og det bliver ikke muligt at købe spisning.

Vi er glade for at du vil deltage i løbet og er klar over at det er en stor fysisk og mentale udfordring - men det er din udfordring!
Det er i orden at du har hjælpere/pårørende som løber med en eller to omgang undervejs i dit løb for at støtte uden at være tilmeldt løbet, men ellers er det kun deltagere i løbet der løber med rundt på ruten.
Hvis vi under løbet finder at der er løbere på ruten uden startnummer/chip som har løbet med i længere tid, vil Løbsarrangøren forbeholder sig ret til at påtale dette og bede disse om at stoppe med at løbe med på ruten!

Deltager skal være fyldt 18 år på løbsdagen.

Tilmelding er kun gældende med indbetaling af deltagergebyr.

Der bliver et max deltagerantal på 200 løbere.


Ved afbud tilbagebetales deltagerbetaling ikke og startnummer kan ikke overføres til kommende løb.

Kan du selv finde en anden deltager kan du overdrage løbenummer, deltageroplysninger skal i så fald ændres via Raceresult, sålænge onlinetilmelding er åben. Og herefter via henvendelse til løbsarrangør. I forbindelse med overdragelse af startnummer er du selv ansvarlig for opkrævning af beløb.
Vi understreger at det er meget vigtigt at deltageroplysninger er korrekte, så vi ved hvem der er tilstede.


Ved tilmelding og indbetaling af deltagergebyr accepterer du samtidig at løbet løbes på eget ansvar.

Det skal understreges at du bør være forberedt på at det er hårdt fysisk og mentalt, et godt løb kræver en god forberedelse og træning. Det kan ikke anbefales at forsøge at gennemføre løbet, hvis du har større eller mindre skader inden start. Måtte du undervejs blive skadet bør du hurtigst muligt vælge at udgå.
Du får stadig din gennemførte distance registreret og en medalje hvis du ønsker det.

Der kommer altid et 6 timersløb mere.

Grenaa 6 Timersløb - Ultraløb for ALLE
./hojre/Plakat.jpg

./hojre/demologo.jpg

./hojre/duv_banner.gif