Til Forsiden


Tilmelding


Tilmelding til Grenaa 6 Timer - Ultraløb for ALLE er åbnet og lukker søndag den 12. november kl. 23.59, herefter kan du eftertilmelde på løbsdagen med mindre løbet er udsolgt.


Det koster kr. 325,- at deltage + kr. 50,- hvis du ønsker at deltage i spisning efterfølgende, du kan også købe spisebiletter til familie/andre.
Tilmelding kommer til at foregå via Race Result.

Ved eftertilmelding på dagen koster deltagelse kr. 375,- og det bliver ikke muligt at købe spisning.

Det er i orden at hjælpere/pårørende løber med et par omgang undervejs i løbet for at støtte uden at være tilmeldt løbet, men ellers er det kun deltagere i løbet der løber med rundt på ruten. Løbsarrangøren forbeholder sig ret til at påtale dette under løbet.

Deltager skal være fyldt 18 år på løbsdagen.

Tilmelding er kun gældende med indbetaling af deltagergebyr.

Der bliver et max deltagerantal på 200 løbere.


Ved afbud tilbagebetales deltagerbetaling ikke og startnummer kan ikke overføres til kommende løb.

Kan du selv finde en anden deltager kan du overdrage løbenummer, deltageroplysninger skal i så fald ændres via Raceresult, sålænge onlinetilmelding er åben. Og herefter via henvendelse til løbsarrangør. I forbindelse med overdragelse er du selv ansvarlig for opkrævning af beløb.


Ved tilmelding og indbetaling af deltagergebyr accepterer du samtidig at løbet løbes på eget ansvar.

Det skal understreges at du bør være forberedt på at det er hårdt fysisk og mentalt, et godt løb kræver en god forberedelse og træning. Det kan ikke anbefales at forsøge at gennemføre løbet, hvis du har større eller mindre skader inden start. Måtte du undervejs blive skadet bør du hurtigst muligt vælge at udgå.
Du får stadig din gennemførte distance registreret og en medalje hvis du ønsker det.
Der kommer altid et 6 timersløb mere.

Grenaa 6 Timersløb - Ultraløb for ALLE
./hojre/Plakat.jpg

./hojre/demologo.jpg

./hojre/duv_banner.gif